Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

«Men me feire jo kje morsdag»

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet søndag 11. februar , 2018 kl. 19:43

Nei. Me feire ikkje morsdag. Kvert år sier eg det. Og så kommer dagen og eg angre. Og er ei pottesur kone og mor. Gretten. Så ringer eg til mor. «Har du blitt gjort stas på idag?» «Ja, far ga meg blomster igår.» Og eg: « Eg har kje fått en drid.»

Litt seienere, etter en god skogstur der Sigurd klatrer og leker med ungene mens eg dilter grettent etter, reiser me til mor og far og får fiskesuppe. Med alt tilbehør. Og duk og lys og blomster. Og mor finner fram hvitvinen til meg og hu selv om klokka bare er fire. Til oss mødre. Så er hu bare MOR. I love you, ingen er som du. Mi mor.

 

Annonser

Kommentarer

  1. Marit Kindervaag sier:

    Love you, too…😍

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.