Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Smelt som smør

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 24. januar , 2018 kl. 21:02

Idag var en sånn dag at da eg kom hjem fra jobb, kom barna som vanlig og heiv seg på meg i varm omfavnelse. Vett kje kem de har det etter…. Men de pleier å gjør det når eg kommer hjem. Særlig etter langdag, som idag. Og eg bare lot de dette oppå meg, i gangen, oppå skoene. Med jakke og ryggsekk på. For av og til er det godt å komme hjem. Og av og  til er det stritt på jobb.

Så stritt at eg spurte Sigurd om han var nødt til å reise til Farsund med en gang. Så stritt at eg måtte ut i garasjen og «lukte på» en Marlboro light. Mens Sigurd elegant avledet Balder med to stjerneskudd fra nyttår utenfor.

Så tok «frøken crazy» over, eller «frøken kredittkort», if you may, og me reiste til lekebutikken og kjøpte lego og mikrofon. Og blomster til mamma.

Sånn var dagen idag. En lillelørdag. I vårt lille hus.

Note to self: når en kommer inn døra fullt nedlessa av klær og bekymringer og blir møtt med masse klemmer: bare smelt som smør. I gangen. Oppå sko. Det er det livet handler om.

One love

Namaste

Ja, hortensia såklart😊

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.