Godt nytt år! - Kathinka369
Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Godt nytt år!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 31. desember , 2017 kl. 08:24

Ikveld er det nyttår. Den beste dagen for å kvitte seg med gammelt slagg. Siden så mange tenker det samme samtidig (goodbye old, welcome new), forsterkes effekten nå. Det er snart fullmåne i krepsen, så å gi slipp på noe følelsesmessig ved hjelp av gråt kan og være greit nå.

For min del vil eg gi slipp på stress. Så om eg ikkje gidder å gjør yoga, er visualisering fint. Slik gjer eg det: eg ser for meg kor stresset er, og ka form det har. Kanskje en tung kappe over skuldrene. Kanskje en stein i magen. En klump i halsen. Det vett bare den som visualiserer. Så, når eg har fått form på problemet så ser eg for meg at eg tar det bort og legger det i ei korg holdt av engler. Da har eg overlatt problemet til Gud/Universet, og det er ikkje lenger mitt. For meg er den korga alltid tom, for det eg legger oppi forsvinner. Jysla greit:)

For 2018 vil eg ta med meg smilet. Eg skal smile mer. Eg glemmer det av og til. Et smil kan løfte energien enkelt og effektfullt. Må bare huske det bevisst.

Med disse ord ønsker eg deg godt nytt år!

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.