Takknemlighetsbønn - Kathinka369
Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Takknemlighetsbønn

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet lørdag 23. desember , 2017 kl. 08:56

Bønnens kraft

For over 15 år siden oppdagte eg at eg pleier å bli overraska med ein åndelig gave kver jul og bursdag. Eg ber jo kver dag, også på jul. Ikkje til nissen då, men til Jesus. På yoga-språket ville en kalt det prayer of gratitude. Og gaven? Ja; takknemlighet.

Det har seg sånn at bønn er viktig. Og eg hører ikkje til kristne miljø. Men når eg seier eg mediterer, så ber eg altså. Og når eg seier eg gjer yoga, så er det også bønn. Eg ber med kroppen. Så sånn er det. Hvis eg seier yoga i kristne miljø, blir det på kanten. Og seier eg Jesus i alternative miljø, så e det og på kanten. Greit å ha sin egen blogg då, der kun eg bestemmer.

Med denne lille teksten vil eg ønske deg fred i julen.

Eg går på kull. I en verden der ro og kaos går hånd i hånd. Eg finner fred i mitt eget univers, rett her inne i min egen kropp. Der tanker og følelser får tid til å blande seg i mitt indre hav for så å fly ut i himmelen og heim til Gud.

Takk for at eg står her. I mitt eget univers. Der eg har rom og plass til å puste og leve.

Ps: og om du trur at eg ikkje fyrer meg opp over pakkekaos og karamellkoking så har du faktisk litt rett. Eg blir litt despo ja, elsker jo jul og vil ha med alt. Men bare litt despo😅 Bare sånn at det er gøy.

God jul❤️🌷⭐️🙏🏻

 

 

 

Annonser

Kommentarer

  1. Marit Kindervaag sier:

    Det var fint å lesa! God jul, kjære du❤️😍😘

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.