Eg står her - Kathinka369
Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Eg står her

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 7. desember , 2017 kl. 20:36

Idag har eg malt. Her er eg på toppen av et fjell. Med ei elv som renner ut av hjertet. Så sånn er det.

De siste fire månedene har eg vært med på et spesielt prosjekt. Eg har lært meg å dele alle mine innerste tanker og følelser med andre folk. Ikkje bare enkelt. Som de fleste vett, hadde eg anoreksia for 25 år siden. Og som de fleste kanskje ikkje vett, trenger en behandling for å legge det bak seg. Det tok si tid, men bedre sent enn aldri. En del av behandlingen var kunst. Right up my alley. Det finaste bildet satte eg på pianoet til Rune. Ikkje akkurat julepynt. Men ungane var henrykt. De vett eg har gått på kurs for å snakke om følelser, og syns det er heilt topp :) Me har faktisk tegna heile kvelden nå, både Julie og Balder hadde all verdens følelser de ville visa meg:)

Så, om problemene mine er kurert, vil eg si ja. Og om det var enkelt, vil eg si nei.

Men eg står her.

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.