Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Å du gode middagskvil

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 25. oktober , 2017 kl. 17:55

Er det vanlig blant folk på vår alder å kvile middag? Du vett, å gå fra middagsbordet uten å rydde det, og bare slenge seg på sofaen med en liten kaffiskvett og beina sammentvinna? Eg har lært det heimefra. Lurer på om det er heilt normalt egentlig. Men det er så godt å kvile middag. Det er så innkjørt her i stua at barna vett at etter middag står det to ting på agendaen: enten å leke eller å krype i en armkrok og fortelle om dagen. Det er ikkje så farlig om Julie står og hopper tau og synger alfabetsangen to meter unna, eller at Balder sitter og tegner og synger Vaiana-sanger på golvet (fordi spisebordet ikkje er rydda). Men de roer seg liksom når vi voksne ligger langflate på sofaen. Det er siestaen. Deilig.

Bilderesultat for coffee

Holistisk husmor. Var på rema1000 i dag. Kjøpte en vegan-ost. 100 grunner for å gjøre det, hvis du er i tvil kan du sjekke fredagens podcast fra Yoga-girl. Og så kjøpte eg en blåskimmelost. Ingen grunn til å bli hysterisk. Gylden middelveg.

Sigurd er på turn med Balder. De sykla ned, med hjelm og refleksvest begge to. Eg vett ikkje om eg er et rivjern kanskje. Sigurd var kje så voldsom på hjelm før egentlig. Eller refleksvest. Men det er søtt da, far og sønn.

Ja, nå må eg vel gå og rydde spisebordet tenker eg. Brette noen klær. I morgen er det først full dag med kurs, så kveldsvakt til 22. Blir en dag uten middagskvil, uten at det er noe problem for min del. Sånn iblant. Klarer å gi ekstra, når en tar ekstra og. Balansegang det og, tenker eg.

Ikveld har eg en holistisk veiledningstime. Det er bra for meg. Å gi folk livsstilsråd i alternativ retning. Det er den new-age-biskopen i magen… :-)

Ha en fin lille-lørdag

Bilderesultat for beautiful flower

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.