Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Gruppeterapi

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 28. august , 2017 kl. 20:55

Her er litt tanker rundt første dagen. Kan ikkje dele noe juicy, heller ikkje noe om andre folk. Men eg kan lufte egne reaksjoner. Først skulle vi sitte i en ring på stoler. Og kjenne på kor pinlig det er å sitte sånn. og eg kunne ikkje dy meg å si (på en mild måte) at det er et rart samfunn vi har i Norge. Som gjør at vi syns det er pinlig å sitte i ring. Eg er sikker på at andre kulturer har et mye mindre anspent forhold til å sitte i ring og presentere seg selv. Kor kunstig er vel ikkje samfunnet når vi er oppdratt så stivt at vi finner det så veldig ubehagelig? Ingen forstod ka eg meinte.

Så skulle me ha kroppsbevissthet. rulle en pinne under fotsålen. ligge i savashana (brukte ikkje det ordet). og så skulle vi si koss det kjentes ut. eg syns det var deilig. det var det ingen som forstod, siden de fleste hadde så vondt over alt. eg hadde lyst å si yoga med adriene men holdt tåta.

så skulle me si noe me ville jobba med for å ver snillare mot oss sjøl. eg sa «bli flinkere å si fra når eg opplever noe eg ikkje føler er greit». og det er helt sant. så eg ikkje lagrer det inni meg. for da blir det så ulekkert når eg til slutt «sier» det. bare spør de som kjenner meg godt.

noen hadde vanskelig for å sove. eg ville si jason stevenson. men eg lot det og ver. må bare legga litt lokk på meg sjøl.og bare passe på at de gangene eg får si noe, så er det noe eg kan stå for.

natti

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.