Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Fullmåneditt fullmånedatt

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 8. juli , 2017 kl. 23:26

Da var det tid for Steinbukkens fullmåne. Jeg syns det var rart at ingenting drama skulle skje, jeg som er Steinbukk og alt. Men det kom til slutt.

Tette rør på badet. Gøy når en har gjort yoga, hørt på podcast, lekt med krystaller og spåkort, så skal en ta seg en rask dusj før leggetid. Og ender opp med å rive bort badekaret, åpne opp rørene under vasken, rote og styre, ringe Sigurd i Nordsjøen (som er rørlegger) og bli sur på han fordi han ikke kan hjelpe over telefon og virker irritert over at jeg ringer så sent på kvelden, og han skulle nok ønske det var offshore sånn som i gamledager at det var umulig å ha telefonkontakt med de på land.

Alt det, splitter naken med gummihansker på. Men jeg ordnet det verste. Og fikk dusjet på gjestebadet i kjelleren. Ellers fin fellesferie med dunjakke og sprengte iPad-kvoter.

Men sånn totalt sett, livet er faktisk allright😊

Balder har kvitta seg med støttehjul, så vi har lange sykkelturer med stopp på diverse lekeplasser og kafeer. Jeg har ggod tilstedeværelse med barna mine, og sol fikk vi jo på Kreta. Gode foreldre har vi og😊

Håper du har det fint i sommer. Klarer kunsten å balansere egentid med familietid, å ha tilstedeværelse og ditt og datt😊

One love❤️

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.