Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

No man’s an island

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 19. juni , 2017 kl. 21:50

Vi er på vei hjem fra hytta. En lang kjøretur. Tok barna med i badeland på ettermiddagen slik at de ble ekstra trøtte, og så kjørte når det var leggetid. Funker så langt, når de sover blir ikke turen så lang for dem.

Har sett så mange dyr denne helga, syns det er litt rart. En elg stod og beitet i veikanten igår, og sprang forvirret foran bilen da han så oss. En hare beitet i hagen i dag morges. Vi har også sett tre mus, en flaggermus og en stålorm. Stålormen var med oss på badeplassen i et kvarter. Den badet og fløt rundt på vannet. Jeg satt på svaberget der og tenkte dette var bare veldig kult.

Men maurene var de som ga meg dagens lærepenge. Siden de biter, knerta jeg et par. Og da kom det jo bare flere til. Og jeg tenkte at en maur er bare en del av flokken. Så når jeg knerta en, skadet jeg en del av den totale organismen. Jeg tenkte at sånn er vi mennesker og. Vi hører sammen som en større organisme. No man is an island og alt det der.

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.