Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Huttetu

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 16. juni , 2017 kl. 20:50

Huttetu hyttetur. Hva er det med at når familien er så tett samlet hele tiden, så skjer det gnisninger? Jeg sier den hytta her skaper familiedynamikken vår. Det er ingen form for stimuli her, verken naboer, venner, iPad eller TV. Bare oss. Ute i skogen. Uten strøm, uten vann. Vel, vi har strøm og vann, men ikke innlagt. Alt styres av Reodor Felgen: Sigurd.

Naturen tar oss tilbake til de vi er. Og akkurat idag (og igår som jeg skrev) er jeg så trøtt. Og med trøttheten er det vanskelig å gjemme skammen. Skammen for å ikke være glad og perfekt. Og det blir bare synligere når vi er så tett sammen. Jeg sier det er bra. Vi er sammensveiset. Ingen skam takk. Jeg er bare trøtt. Det går over.

One love❤️

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.