Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Malakittring og hagehytte

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 13. juni , 2017 kl. 21:34

Det går i grønt for tida. Fikk meg en nydelig ring på Kreta, slik ser den ut:

Malakitt skal være godt for hjertet. Stabiliserende og beroligende. Føler det virker ganske godt, liker å gå med den. Kjøpte tre til, til de nærmeste venninnene mine. Hver med forskjellig krystall til den som skal ha den. Gleder meg til å gi de😃

Sigurd og en god venn har stått på og bygget på hagehytta idag. Det blir skikkelig fint. Flaks at jeg hadde bakedag, så kunne jeg i hvert fall få vist litt takknemlighet.

Og endelig fikk jeg napp på gamle takpanner. Jippi! Jeg har hatt annonse ute i ukesvis, men idag trengte vi dem virkelig. Jeg ba englene om å hjelpe til, og nå har vi gårdsrommet fullt av takpanner. Og ja, vi fikk dem gratis.

Takk for en fin dag😊

Vil du vite mer om engler og alt som jeg bruker for å berike livet mitt og andres, kan du lære mer med å følge bloggen og mandagsvideoene på YouTube.

One love❤️🌈☀️

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.