Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Avslutning

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 11. juni , 2017 kl. 23:09

Når enden er god, er allting godt. Denne søndagen har vært full av venner, naboer og familie. Vi fikk kjøpt årets første jordbær, gått tur på stranda (ikke helt som Kreta temperaturmessig), og hatt grillings i hagen.

Imorgen er hverdag, mandag er den dagen som er reservert for holistiske greier for mitt vedkommende. Det blir ukens veiledning med englekort på YouTube, nå er jeg spent, og så er det en tur bort en plass der jeg jobber frivillig.

Så blir det vel det vanlige utenom; bake brød, stelle i hagen, meditere og planlegge vakter for tiden fremover.

Har så vondt i nedre korsrygg venstre side ikveld. Dette er helt fremmed for meg, så tror kanskje jeg snappa opp prolapsen til svogeren min i ettermiddag. Må sjekke det. Er ikke ferdig utlært som healer ennå kjenner jeg, er helst korta og energigreier jeg føler meg trygg på foreløpig.

Uansett, nattetid er drømmetid. Jeg har tenkt å fly gjennom skylaget og opp der jeg vet månen lyser klart i stjernenatten. Skylag ser definitivt best ut ovenfra.

God natt🙏🏻

One love🌸

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.