Snorkling - Kathinka369
Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Snorkling

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 7. juni , 2017 kl. 14:03

I formiddag har vi bygget sandslott og snorklet på gerani beach. Var så deilig å snorkle igjen, mange år siden sist. Jeg lå bare og duppa i strandkanten, tør jo såvidt å slippe barna av syne selv om Sigurd også følger med. Uansett; fantastisk krystallmeditasjon. Havbunnen er full av vanvittig nydelige steiner, alle renset, ladet og i sitt rette element. Så der ligger jeg og er helt vektløs, relativt store bølger gynger meg opp og ned mens jeg hører på den deilige snorkel-puste-greia som minner meg om all snorklinga i Afrika i barndommen. Og alle fiskene, gjennomsiktige sebrafisker, og småflyndrer følger den samme gynginga fra bølgene. Det var ikke lenge jeg snorklet, men minnet tar jeg med i meditasjonene mine. Og barna kan allerede svømme begge to, så de lærer nok snorkling etter hvert😊

Sorry for de som sitter i Norge og ikke har det like greit som meg om dagen. Men jeg har en tøff tid bak meg, og er så takknemlig for at jeg har det så godt nå. Jeg håper og tror at det er meditasjonene mine som har tatt meg dit jeg er idag.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.