Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Nattestorm

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 7. juni , 2017 kl. 22:47

Ånei. Så kjedelig med storm ute. Jeg er så mottagelig for omgivelser, har kjent det i kroppen hele kvelden. Det er seint, det tordner ute, månen er snart full, og i mitt første hus skorpion/skytt.

Har et langt repertoar over ting å gjøre om jeg ikke får sove. Langt. Det gjelder bare å finne rett verktøy.

Denne gangen tenker jeg på en av podcastene til yoga-girl: at kroppen har et smertepunkt i kroppen der all dritten samler seg. Sånn ca. At man må finne sitt. Og jeg tenkte mitt er magen. Og siden det har jeg bare hatt det skikkelig ubehagelig i magen. Så jeg tenker deg skal bli en velsignelse å finne ut av det.

Rart med sånne plager en har som er så små og sniker seg på en på en slik måte at en er så vant med det at en ikke innser hvor mye det hemmer en.

Mage-chakraene handler mye på usikkerhet, mangel på kontroll. Og her må jeg gi slipp. Det er så stilig hvordan yoga-girl bruker fortiden sin til å fortelle fine historier som er underholdende og meningsfulle. Et forbilde og en inspirasjon. Hvor modig hun er i å dele bilder av sitt kjæreste barn, kjærlighet og glede. På Internett. Det er så sterk kraft i det. Å ikke la frykt «hold space» i livet sitt. Nydelig.

Uansett, jeg sitter her med min nattevåke. På Kreta. Jeg kan reise så langt jeg vil, men aldri vekk fra meg selv. Så nå blir det en ny meditasjon, for å lande tilbake i meg selv. Hjertet er mitt anker, wifi-pluggen til alt godt.

Skulle ønske jeg hadde tatt med kortene så jeg hadde den ukentlige holistiske veiledningen å forholde meg til. Vi opplever alle de samme energier, på samme måte som med været: om værmeldingen sier det blir sol bak sky, så gjelder det alle i det gitte området. Og med kortene blir det litt det samme. Men her er det ikke gitt område som avgjør hva man opplever. Mer hvilken frekvens en er på. Ja samme det, neste uke legger jeg ut igjen.

Peace and love fra Kreta🙏🏻🌈🐟🐚

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.