Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Siesta

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 6. juni , 2017 kl. 13:05

Det er deilig med familieferie. Og denne gangen har jeg gjort noen grep for self-love, så jeg virkelig også får hvilt. Jeg har så lett for å gå i utslitt-fella som mor: Solkrem, myggspray, badeleker, iskrem og så videre. Alle skal ha det gøy hele tiden. Og det blir litt plukking av krølla klær og vasking av skitne tallerkner. Siden vi låner hus, gjør vi en del utvask og vaktmestergreier i tillegg. Men jeg har det så rolig og greit, og det er fordi vi får til siesta: midt på dagen spiser vi lunsj og legger oss i svale mørke soverom. Tenk, begge barna greier å sovne, 5 og 6 år! Og det er så kjekt for de på kvelden, for vi går ut på restauranter og oppdager nye plasser og blir kjent med andre barn på lekeplassene rundt om. Det er på kvelden det skjer😊

Så uansett, nå er det siesta. Jeg har egentid, Sigurd hviler også. Det er deilig. Skal snart legge meg på luftmadrassen i bassenget og drømme meg vekk.

Noe annet kult jeg har oppdaget, er podcast. Lastet ned yoga-girl sine hjemme, og hører på før jeg sovner på kvelden. Hun har noen fantastiske podcasts, de anbefaler jeg. Vanvittige, faktisk🌸🌈

Sånn, drømmetid på meg. One love❤️

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.