Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Keeping up

Kategori: Livsstil, Vennskap | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 2. juni , 2017 kl. 14:11

Noen venner har fulgt meg gjennom mange livsfaser. Rart med det, jeg tenker alltid på Oddveig som bestevenninna til søstera mi. Men hun er den beste vennen jeg har, og har kjent meg siden vi var barn. At hun i tillegg er bestevenninne med søstera mi, som er mi andre bestevenninne, er jo et ekstra pluss. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten lojale og kloke Oddveig. Slike vennskap vokser ikke på trær😊

🌸one love🌸

Annonse:

Kommentarer

  1. Oddveig Kleppe sier:

    Takk for gode ord💗 Gla i deg og!

  2. Kathinka sier:

    ❤️🌸🌈😊😊

css.php
Driftes av Bloggnorge.com - Lykke Media AS - hjemmeside og web design - PRO ISP
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.