Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Detox og deppa; påske-blues

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 14. april , 2017 kl. 13:40

Selv om det er ferie for tiden, har man ikke fri fra seg selv. Det finnes ingen av-knapp på surt humør. Nå er jeg så «heldig» å jobbe turnus, så har et par dager alene til å nyte stillhet, eller som i mitt tilfelle; surmule. Tenkte kanskje det er andre der ute som også blir bombandert med kvikklunsj-snaps og skibilder. Så ville bare dele et litt jordnært innlegg til den det måtte passe.

Før påske spiste jeg så mye smågodt at nå når påsken faktisk er her, er eg i sukker-avrusing.

Spiser kun grønnsakssuppe. Og når eg relapser, spiser jeg sånt som dette. (Daglig)

Ante ikke at jeg er så styrt av sukker. Bare prøv og slutt du, så skal du se.

Det som er no dritt med avrusing, er at en blir nødt til å håndtere tanker og følelser som gjør at en «ruser» seg i utgangspunktet. New Age-tanken er jo at en spiser dritt for å bedøve seg selv. Og sukker, melkeprodukt og gluten har den effekten. Jeg var ikke klar over i hvilken stor grad dette styrer meg, før jeg kuttet det ut og så begynte igjen. Nå må jeg jo kutte det ut igjen.

Min Akilles-hæl er depresjon og fjernhet. Og nå har mann og barn reist på påskeferie på hytta mens jeg er igjen hjemme og jobber. Da har jeg en perfekt mulighet til å sitte og meditere, detoxe og høre på min egen stillhet. I morgen reiser jeg for øvrig til hytta jeg og, og da er jeg bare snille-mamma. Og tilstede-mamma. Kose-mamma. Det er viktig. Jeg driver ikke og kjenner på depresjoner, indre stillheter og sukker-detox når vi har familie-tid. MEN jeg gjør det når jeg har egen-tid. I promise, det gjør meg til et bedre medmenneske. En skal tørre å kjenne på sin egen sjel. Det er faktisk ganske modig.

Bli med på Spåkoneklubben på Facebook. Vi trenger flere spirituelle folk å dele tanker med.

Og; fortsatt god påske :-)

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.