Bloggnorge.com // Kathinka369
Start blogg

Kathinka369

One Spirit

Jeg er meg og sånn er det

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 19. mars , 2017 kl. 13:13

I New Age er en veldig opptatt av å fjerne blokkeringer. Rense opp. Detox. Det er en daglig pågående prosess. Man renser aura og energi like ofte som en dusjer. Med god rett. For det trengs.

For tenker du noen gang på hvor ofte vi setter vi setter opp blokker? I et forsøk på å beskytte oss selv for verdenen utenfor egen aura? I know I do. Og hvis du følger med på denne bloggen, er du sikkert like HSP (høysensitiv) som meg og kjenner deg igjen.

Av og til glømmer eg å ta på meg det usynlige skjoldet mitt før eg går ut. Som i går. Det går som regel bra, men i går blei det litt dumt. Eg blei bittelitt kjefta på. Eg tåler ikkje så godt sånn. Som den ekte skorpion-ascentanten eg er, virka eg utad totalt uanfekta. Men inni meg gjorde det veldig vondt. Og det tok veldig lang tid for meg å prosessere det. Men nå, etter 24 timer, trur eg det går godt.

Eg kom til denne konklusjonen: DELETE AND BLOCK. Dette var ikkje i cyber-Space, men metaforisk passer det perfekt. Den kjeftinga hadde ingenting med meg å gjer, eg vil ikkje la sånne ting trenge inn i min virkelighet. Eg fjerner det, og setter den personen ut av min sfære. Vi kan være ilag, men energimessig, deler vi ingenting lenger.

Eg er meg og sånn er det. Eg har hatt så mange tvil om å velge den åndelige vei, den smale vei, å ver meg sjøl. Eg kan ikkje gå inn i det spirituelle skapet igjen. Eg må stå i meg sjøl, ver sterk i min åpenhet. Noen som kjenner seg igjen?

Det er ikkje bare lett. Men det er rett.

Bilderesultat for sensitive

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.